1.  Vertel eens over wat jezelf en over je bedrijf/het bedrijf waar je
werkzaam bent?

Ik ben Wieneke van Mierlo – Goorts, getrouwd en woon- en werkzaam in Neerkant in mijn bedrijf Helder-zicht. Moeder van twee dochters van 9 en 7 jaar. Na mijn VWO studeerde ik Graphic Design aan Artez University of the Arts te Arnhem. Daarna was ik 1 jaar werkzaam bij mijn stageplaats Piet Gerards Ontwerpers in Heerlen en Amsterdam. Daar is mijn liefde ontstaan voor typografie en is mijn basis gelegd voor de conceptuele typografische ontwerper die ik nu ben. Met het ondernemerschap in mijn bloed startte ik in 2006 Helder-zicht. 1 maart 2021 was dat 15 jaar geleden en ben ik vooral heel trots op Helder-zicht! Grafische vormgeving & communicatie met een onderscheidend conceptueel uitgangspunt. Concepten worden toegespitst op het onderwerp, weloverwogen en verrassend uitgewerkt in vorm. Ik kijk en luister, ben persoonlijk betrokken en gedreven en zoek graag de uitdaging om iets nieuws te vertellen.

2.  Kun je ons eens vertellen over de reden waarom je bij LINC zit?
Ik werk alleen en zoek graag contact met collega ondernemers. Ervaringen en kennis uitwisselen, sociaal contact en een drankje doen. Daarnaast vind ik het erg waardevol om als ondernemers te verbinden.

3.  Wat heeft LINC jouw gebracht?
Nieuwe contacten, interessante gesprekken, kennisoverdracht en een glazenwasser 😉

4.  Hoe heb je het afgelopen jaar beleefd?
Naast alle corona-prikkelen was afgelopen jaar was een heel heftig jaar in prive-sfeer. Helaas kon ik weinig online aanwezig zijn bij de LINC activiteiten. Mijn werkzaamheden zijn “gewoon” doorgegaan met natuurlijk ook corona-gerelateerde opdrachten en uitdagingen voor opdrachtgevers.

5.  Wat is het meest positieve van het afgelopen jaar?
Dat je er voor elkaar kunt zijn.

6.  Wat is het meest negatieve van het afgelopen jaar?
Dat je soms als mens weinig grip hebt op het leven en gebeurtenissen.

7.  Hoe ziet een gemiddelde dag eruit?
Mijn dag start samen met de kinderen. Als zij naar school zijn ga ik aan het werk. Ik werk vanuit mijn thuiskantoor. Ik heb erg afwisselend werk en ben met verschillende opdrachten tegelijkertijd bezig. Van ontwerpen, tot creatieve concepten bedenken, productie en planningen managen en vooral veel communiceren.
Het liefst bedenk ik een creatief concept op een paar A4tjes uit de printer om later uit te werken, of verlies ik mezelf helemaal in een logo ontwikkelen.

8.  Wat is je tip voor ondernemers in tijden van corona?
Kijk altijd naar het stipje op de horizon.

9.  Wat vind jij de leukste activiteit van LINC?
Bedrijfsbezoeken en bij andere bijeenkomsten in kleine groepjes interactief met elkaar aan de slag.

10.  Wat is jouw ambitie en waar sta je over vijf jaar?
Mijn grootste uitdaging is om beter in balans te komen, zijn en blijven tussen werk en prive.
En mijn grootste ambitie is om nog een studie te volgen, en die ambitie is gekoppeld aan mijn grootste uitdaging 😉

Heb je vragen?

Neem contact op

Heb je vragen, wil je een keer een meeting bijwonen of wil je graag een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op per mail en we zullen binnen 48 uur reageren.

info@lincnetwerk.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×