Wie zijn wij?

LINC. is een frisse netwerkclub in Deurne gericht op zowel ondernemers als young professionals.

Het doel van deze netwerkclub is het bij elkaar brengen van de leden, om samen te sparren over alledaagse zaken. Verder heeft deze club het doel om netwerken uit te breiden zonder direct de nadruk op acquisitie te leggen, maar waar laagdrempelig en gezellig borrelen centraal staat. We leren van elkaar en met elkaar.

Dit doet LINC. op inspirerende locaties in en rondom Deurne. Buiten dat LINC. beschikt over het Boetiek Hotel Plein Vijf als thuisbasis, worden er geregeld locaties gehost door het bedrijfsleven in en rondom Deurne.

LINC. komt regelmatig bij elkaar om onder het genot van een drankje bij te praten over alles wat ons beweegt.

Het bestuur van LINC. bestaat uit: Bart Witteveen, Ilona van Teeffelen, Sanne van Sluijs, Piet Kuijpers, Niels Crooijmans, Antonie van der Heijden, Rob van Berlo en Rick Kuijpers.

 

Interesse?

Word lid van LINC.

Heb je vragen?

Neem contact op

Heb je vragen, wil je een keer een meeting bijwonen of wil je graag een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op per mail en we zullen binnen 48 uur reageren.

info@lincnetwerk.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×