Vertel eens wat over jezelf en over je bedrijf/het bedrijf waar je
werkzaam bent?

Heej leden van LINC, ik ben Jan Verlijsdonk. Ik ben 33 jaar, ik ben geboren en getogen in Deurne en heb een hele leuke vriendin Anne (ook lid van LINC).

Ik houd ervan om een potje te voetballen en een pilsje te pakken met mijn vrienden en/of familie. Ik ben nu al 7,5 jaar werkzaam als accountant bij WVDB Adviseurs Accountants. Ik hoor iedereen al denken dat moet saai zijn, maar dat is het zeker niet. Natuurlijk heeft het met cijfertjes te maken, maar het is veel meer. Hier kom ik nog op terug bij vraag 7.

WVDB Adviseurs Accountants is in Waalre en in Rosmalen gevestigd en is een multidisciplinaire adviesorganisatie waar je terecht kan met accountancy, fiscale, juridische, corporate finance en HR-vraagstukken. Kortom, we proberen een sparringpartner en vertrouwenspersoon te zijn met betrekking tot alle vragen van ondernemers.

Ik ben naast de jaarrekening en de aangiftes vooral bezig om de klanten verder te helpen in hun ontwikkeling en groei, denk hierbij aan de verbetering van hun interne processen, tussentijdse cijfers en andere benodigde management informatie. Ik ben dus veel met mijn klanten in gesprek en probeer hun zo goed mogelijk te helpen om hun bedrijf te verbeteren en klaar te maken voor de toekomst.

Kun je ons eens vertellen over de reden waarom je bij LINC zit?

Ik ben vanaf het eerste moment lid van LINC doordat ik verschillende bestuursleden al kende van school, stappen of voetbal. Rick Kuijpers heeft me overgehaald om lid te worden en tot op heden alleen maar lof voor het LINC-bestuur. Ik ben vooral lid geworden om met generatiegenoten te kunnen praten over dingen waar je tegen aanloopt in je loopbaan en hieruit komen vaak veel herkenningspunten naar voren. Daarnaast hebben we al veel mooie Deurnese bedrijven mogen zien en staat gezelligheid ook hoog in het vaandel!

Wat heeft LINC jou gebracht?

Wat ik het belangrijkste vind, is het plezier. Daarnaast vind ik het fijn om met mensen buiten je bedrijf eens te praten over hun werk/passie.

Hoe heb je het afgelopen jaar beleefd?

Kijk, het afgelopen jaar is natuurlijk een zwaar jaar geweest voor veel mensen. Daarom kan ik absoluut niet klagen over afgelopen jaar. Ik heb natuurlijk veel moeten thuiswerken en veel minder sociale contacten gehad. Dat is als mensenmens natuurlijk niet fijn, maar ik heb gelukkig nog steeds werk. En privé is het eigenlijk een heel leuk jaar geweest, waar ik een relatie met Anne heb gekregen en voor het eerst oom ben geworden. En last but not least in december geslaagd ben en Registeraccountant (RA) achter mijn naam mag zetten. Op de foto kun je zien hoe blij ik toen was :p. Dus ik ben in de uitzonderlijke positie dat ik met een positief gevoel terug kijk op 2020.

Wat is het meest positieve van het afgelopen jaar?

Mijn vriendin Anne, mijn neefje Sem en de gezondheid van mijn moeder en de rest van de familie.

Wat is het meest negatieve van het afgelopen jaar?

Natuurlijk de Corona-crisis. Ik mis toch echt wel de feestjes, festivals en vakanties!

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit?

Mijn dag begint vaak met het bijwerken van mijn mail. Daarna heb ik vaak verschillende interne en externe afspraken met collega’s van verschillende disciplines en mijn klanten. Tussen de afspraken door stuur ik assistenten aan, controleer ik hun werk en maak ik zelf rapportages voor de klant. Dus ik heb een leuke afwisseling van gesprekken en uitvoerend werk. Het leukste van mijn werk vind ik een vertrouwensband met mensen opbouwen en de dankbaarheid van klanten/collega’s voor mijn werkzaamheden.

Wat is je tip voor ondernemers in tijden van corona?

Probeer creatief te zijn om nieuwe omzet te realiseren. Probeer je klanten positief te verrassen. Kortom, probeer hoe moeilijk het ook is om een positieve draai aan Corona te geven.

Wat vind jij de leukste activiteit van LINC?

De eerste activiteit die in me opkomt is wel NobraCars, hoe gaaf om met die BMW’s rond te toeren. Daarnaast vind ik het secret dinner en de zomerse BBQ ook altijd gezellig!

Wat is jouw ambitie en waar sta je over vijf jaar?

Ik wil me vooral blijven ontwikkelen en dat kan alle kanten op gaan. Voor nu zie ik me over 5 jaar als een allround bedrijfsadviseur of financieel directeur die de onderneming(en) verder helpt.

Heb je vragen?

Neem contact op

Heb je vragen, wil je een keer een meeting bijwonen of wil je graag een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op per mail en we zullen binnen 48 uur reageren.

info@lincnetwerk.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×