1. Vertel eens wat over jezelf en over je bedrijf/het bedrijf waar je werkzaam bent?
Mijn naam is Hilde Verberne. Ik ben 25 jaar en woon samen met mijn vriend Erik in Deurne.
Dit jaar werk ik alweer 5 jaar bij Movico, de meesten waarschijnlijk welbekend, als commercieel project manager.

Voor wie het wellicht niet weet: Movico helpt klanten, met een uitgebreide vloot van event trailers bij het inrichten van een tijdelijke event locatie (bijv. Tour de France), maar anderzijds ook het bereiken van een specifieke doelgroep door heel Europa en daarbuiten met marketing roadshows. Die zetten klanten in om bijvoorbeeld een product te lanceren, team te trainen of verkoop te stimuleren. Wij denken daarin mee van concept tot uitvoering en ontzorgen de klant gedurende het gehele proces.

In mijn rol ben ik verantwoordelijk voor zowel een aantal klanten in de sportwereld, maar ook op gebied van marketing roadshows. Ik help hen om op basis van hun wensen en behoeften te bepalen hoe en met welke oplossing we invulling kunnen geven aan hun ideeën en doelen. Daarnaast ben ik ook actief betrokken bij de uitrol en strategie op gebied van marketing & communicatie voor Movico zelf.

2. Kun je ons eens vertellen over de reden waarom je bij LINC zit?
De eerste keer dat ik met LINC (toentertijd JONG Deurne) in aanraking kwam, was bij het allereerst bedrijfsbezoek. Dat was namelijk bij Movico. Ik was onderdeel van de organisatie en dat sprak me toen al aan; allemaal ondernemers met een andere achtergrond en andere ideeën. Ik vind het interessant om ideeën en ervaringen te delen, dat geeft weer inspiratie!

3. Wat heeft LINC jou gebracht?
Ik heb er nog maar kort van mogen genieten, maar ik heb al met best wat enthousiaste ondernemers kennis mogen maken met interessante verhalen en ideeën.

4. Hoe heb je het afgelopen jaar beleefd?
Behoorlijk wennen. In maart ging plots de rem erop en kwamen we letterlijk volledig stil te staan. Gelukkig hebben we een creatief team en gingen we op zoek naar wat wél kon. Daardoor hebben we toch ook afgelopen jaar een aantal mooie projecten kunnen doen.

5. Wat is het meest positieve van het afgelopen jaar?
Voor mij was het wel een jaar waarbij ik wat meer stil heb kunnen staan bij mijn eigen ontwikkeling. Wat je doet, hoe je het doet en wat je beter kunt doen. En daarnaast persoonlijke aandacht. Ik vind het mooi om te zien dat iedereen om je heen toch wat meer naar elkaar omkijkt en minder druk is met van alles wat ‘moet’.

6. Wat is het meest negatieve van het afgelopen jaar?
Corona natuurlijk. Ik mis toch wel de terrasjes, festivals, op stap gaan met vriendinnen. En vooral lekker spontaan dingen kunnen doen, in plaats van alles te moeten plannen.

7. Hoe ziet een gemiddelde dag eruit?
Mijn dagen zijn heel wisselend; de constante factor is wel dat ik begin met koffie De meeste aandacht gaat uit naar klantgesprekken en het vertalen van behoeften in concepten, offertes en uiteindelijk projecten. Maar tref je me op een dag dat ik mijn marketing-pet op heb, dan kan ik me goed een hele dag opsluiten om content te schrijven. De afwisseling houd me scherp.

8. Wat is je tip voor ondernemers in tijden van corona?
Blijf positief en creatief en kijk vooral naar wat wél kan.

9. Wat vind jij de leukste activiteit van LINC?
Ik heb er dus helaas nog niet zoveel meegemaakt, maar ik vond toch de online-borrel/quiz wel heel erg leuk. Door de kleine groepjes leer je mensen ook beter kennen!

10. Wat is jouw ambitie en waar sta je over vijf jaar?
Ik wil me vooral de komende jaren op commercieel vlak verder ontwikkelen. Daarnaast wil ik ook marketingcommunicatie naar een hoger niveau tillen, zodat internationaal niemand meer om Movico heen kan wanneer je een (sport)event of marketing roadshow wil organiseren!

Heb je vragen?

Neem contact op

Heb je vragen, wil je een keer een meeting bijwonen of wil je graag een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op per mail en we zullen binnen 48 uur reageren.

info@lincnetwerk.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×